Wie wij beleveren

Onze klanten

We voorzien voornamelijk: groentespeciaalzaken, de ambulante handel en horecaleveranciers van de beste kwaliteit aardappelen, groenten en fruit.

Groentespeciaalzaken

In de foodbranche is de concurrentie groot, door bijvoorbeeld de komst van de supermarkt. Door de opkomende consumentenbehoeften van gezondheid, gemak en kwaliteit, kunt u uzelf met een groentespeciaalzaak onderscheiden. Wilt u de allerbeste kwaliteit AGF verkopen? Neem dan contact met ons op!

Marktambulant

Aanbod, gezelligheid en sfeer trekt mensen naar de markt. Om u te onderscheiden van de concurrentie is het van belang om de allerbeste aardappelen, groenten en fruit uit te stallen op uw marktkraam. Voor de allerbeste kwaliteit AGF kunt u bij ons terecht! Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Horeca-leveranciers

Voor een mooi opgemaakt bord in een restaurant zijn verschillende groente- en fruitsoorten onmisbaar. Bij ons kunt u het gehele assortiment AGF afnemen. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende slasoorten zoals: lollo biondo, lollo rosso, eikenblad, mesclum, rochet en veldsla. Voor het toetje kunt u letterlijk en figuurlijk bij ons terecht voor de kers op de taart! Wilt u als horecaleverancier klant worden? Neem dan contact met ons op!

Kwaliteit wint De strijd!