De beste kwaliteit

Fruit

jaarrond beleveren we u het beste en lekkerste seizoensfruit.

Wekelijks halen we onze appels en peren bij geselecteerde tuinders. Ook kunnen we u het hele jaar helpen aan de appels van bijvoorbeeld Pink Lady Jazz en Enza. Verder hebben we het hele jaar de bananen van Chiquita en Turbana in ons assortiment.

Onze zoete en sappige mandarijnen en sinaasappels uit Spanje worden voor ons geïmporteerd door Nimbus en Famisa. In Hollandse of Belgische aardbeien voorzien we u van de merken Hoogstraten, Prestige en Eat me. Ook bieden we het gehele jaar mango’s en avocado’s aan van het merk Eat me. De producten van Eat Me worden eetrijp aangeboden door de karakteristieke rijpcellen die het bedrijf gebruikt.

 

Tevens verkopen we het hele jaar de beste kiwi’s van Zespri uit Italië en Nieuw- Zeeland. In de zomer kunt u bij ons terecht voor de allerbeste en lekkerste kersen die speciaal voor ons geselecteerd worden uit eigen land. Ook bieden we u in de zomer al het eerste klas zomerfruit aan. Verder verkopen we steenfruit, zoals perziken, wilde perziken, nectarines, abrikozen en pruimen.

Vanzelfsprekend kunnen verschillende citrusvruchten, zoals citroenen, limoenen en Perssinaasappels niet ontbreken in ons assortiment. Eveneens verkopen we in de zomer de allerbeste Galia- en watermeloenen.

Voor meer informatie over fruitsoorten, kunt u contact met ons opnemen.

Kwaliteit wint De strijd!